Knipsel


 

  Verslingerd aan Griekenland en de Griekse taal, was de eerste gedachte bij het bedenken van een ‘artiestennaam’: dat moet iets Grieks hebben! Syl

d’Omorfi is een (heel) vrije vertaling van mijn achternaam:

Ómorfi is het Griekse woord voor mooi en d’ staat dan voor ‘de’ (dat is geen Grieks maar staat beter 😉 ) en tja, mijn achternaam is de Mooy, dusss…

 

d’Omorfi Art is ontstaan doordat ik van mijn foto’s ansichtkaarten ben gaan maken om te versturen en om te verkopen.

 

Eerst ‘gewoontjes’, daarna echte foto-kaarten, luxer uitgevoerd op mooi fotopapier als dubbele kaarten, inclusief  envelop, samen verpakt.

Bliklipjes-lamp, zilver/wit met belletjes, detail


 

Een heel andere bezigheid is het maken van allerlei dingen met bliklipjes* en ook daarvan kun je de resultaten zien op deze site.

 

Ik werk dus veel vanuit mijn ‘atelier’ aan huis, als ik tenminste niet de hort op ben om te fotograferen.

 

De uitdaging voor mij is om van heel gewone dingen (foto’s, bliklipjes) nét iets anders te maken (foto-kaarten, voorwerpen of sieraden).

Een uit de hand gelopen hobby? Een ZZP-er in de maak? Het kan alle kanten op, maar deze website is het startpunt om het één in het ander te laten overgaan.

Het belangrijkste voor mij is dat ik er plezier in heb om leuke, mooie, vrolijke dingen te maken. Als jij ze ook leuk vindt en iets aanschaft, is dat voor mij een groot compliment en een drijfveer om verder te gaan op de door mij ingeslagen creatieve weg…

 


 

* Het is overigens niet zo dat ik de hele dag blikjes (fris)drank (of kattenvoer of groenten) naar binnen werk om de lipjes te kunnen gebruiken, geen zorgen!

Gelukkig heb ik vrienden die allemaal voor me ‘sparen’, zo blijft de voorraad op peil (al stagneert het af en toe, waardoor ik weer tijd heb om mijn foto’s tot kaarten te bewerken, óók  leuk!)